Duyurular
Sağlık Bilimleri Alanındaki Öğrencilere Yönelik Afetlerde Sağlık Hizmetleri İle İlgili Tübitak 2209-A Araştırma Projeleri Hazırlama Eğitimi

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği kapsamında desteklenen 28-29 Mart 2024 tarihleri arasında (iki gün) sürecek ve yürütücülüğü Kastamonu Üniversitesi Ebelik Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Nihal AYDIN tarafından yapılacak olan “Sağlık Bilimleri Alanındaki Öğrencilere Yönelik Afetlerde Sağlık Hizmetleri ile İlgili TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Hazırlama Eğitimi” başlıklı etkinlik yüz yüze katılımla düzenlenecektir. Etkinlik başvurusu farklı Üniversitelerin Sağlık Bilimleri alanlarındaki ön lisans (1. sınıflar) ve lisans (2. ve 3. sınıflar) öğrencilerine açık olup katılımcıların yol, konaklama ve iaşe giderleri TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.

Detaylı bilgi için link :https://proje2237.kastamonu.edu.tr/

Eğitim Akışı ve Afiş Ek'te yer almaktadır.