Ana Sayfa
Duyurular
1-7 Ekim Emzirme Haftası Programı Gerçekleştirildi

1-7 Ekim Emzirme Haftası Programı Gerçekleştirildi

Fakültemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı hocalarımızın ve Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi iş birliği ile  1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası kapsamında düzenlenen Emzirme Etkinliği programımız gerçekleştirildi. 

Açılış konuşmaları SAÜ Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nursan Çınar ve Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Kuni tarafından gerçekleştirilen programda World Breastfeeding Week (WBW) 2024 teması "Açığı kapatmak Herkes için Emzirme Desteği" Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Laktasyon/Relaktasyon Hemşiresi Sultan Pekşen tarafından ele alındı.  

Bilecik Şeyh Edabali Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında görevli Dr. Öğr. Üyesi Elif Erbay Özdede "Görme engelli annelerin emzirme deneyimlerini" ve Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında görevli Dr. Öğr. Gör. Sümeyra Topal ise "Fiziksel engelli annelerin emzirme deneyimlerini" konusunda bilgi paylaşımında bulundu. 

 

 

Fotoğraflar